Uzun Dönem Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Uzun Dönem Araç Kiralama Nasıl Yapılır?
Uzun dönem araç kiralama, minimum bir yıl süreli olmak üzere daha uzun süreli olarak düşünülen araba kiralama işleminin adıdır. Uzun dönemli filo kiralama özellikle kurumsal firmaların tercih ettikleri bir araç kiralama hizmetidir.

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları

Uzun dönem araç kiralamanın avantajları oldukça fazladır. Bunlar aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Kurumsal araç kiralama hizmeti almak diğer çeşitlere göre daha ekonomiktir.
  • Araç bakımı, onarımı gibi temel gereksinimler kolaylıkla giderilir.
  • Araç kiralama süresi boyunca vergi, sigorta ve muayene gibi konular uğraş sebebi olmamaktadır. Bu anlamda uzun süreli araç kiralama hizmeti ile zamandan da büyük oranda tasarruf sağlanmış olur.
  • Yol yardım, lastik vb. gibi konularda kiralama dönemi boyunca 7/24 destek talebinde bulunulabilir.
  • İhtiyaç ve gereksinimlerinize göre diğer birçok konuda araç kiraladığınız şirket tarafından yararlanabileceğiniz fırsatlar bulunmaktadır.
  • Araç kiralama masraflarınızı gider vergisi olarak gösterebilirsiniz.
  • Araç kiralama ücreti dışında hiçbir ek ücret ile karşılaşmazsınız.

Uzun Dönem Araç Kiralama Fiyatları

Uzun süreli araç kiralama hizmeti ile belirli bir fiyat politikasından bahsetmek pek mümkün değildir. Uzun dönem kiralama fiyatları süreye, çalıştığınız firmaya, araba modeline göre çok çeşitlilik gösteren bir konudur. Örneğin model olarak düşük veya kilometre olarak yüksek bir değere sahip araçlar daha ekonomik olabilirken yeni model araçlar daha maliyetli olabilecektir.

Uzun süreli araç kiralama fiyat hesaplama talebinde bulunmak için ya da uzun dönem araç kiralama kampanya seçeneklerinden yararlanmak için web sitemizi ziyaret edebilir ya da iletişim bilgilerimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Kurumsal Uzun Dönem Araç Kiralama

Kurumsal uzun dönem araç kiralama hizmeti almak kısa döneme kıyasla daha ekonomiktir. Siz de araç kiralama firmaları arıyorsanız eğer bu süreçte 7/24 yanınızda olacağımızı unutmayın. Tüm merak ettikleriniz ve sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

İzmir Filo Kiralama sektörünün önde gelen isimlerinden Moon Rent a Car ihtiyaç ve gereksinimlerinize göre en ucuz araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Araç kiralamanın hem ekonomik hem de güvenilir adresi Moon Rent a Car ile dilediğiniz araç kapınızda!

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon