Orta Sınıf Araç Ne Demek?

Orta Sınıf Araç Ne Demek?
Filo kiralamalarda öne bireysel veya kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarına göre araç seçimini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmeleri için araba modelleri sınıflandırılmaktadır. Bu sayede kişi veya kurumlar kiralamak istedikleri araçları karşılaştırma fırsatı da bulmaktadırlar.  Peki, orta sınıf araç nedir, özellikleri nelerdir?

Ekonomik ve üst sınıf araçlar arasında konumlanan orta segmentte yer alan modelleri kapsamaktadır. Kiralık orta sınıf araçlar için online kiralama avantajlarından faydalanabilirsiniz. Bu sayede araç kiralamalarını daha ekonomik hale getirebilirsiniz.

Aynı zamanda, yurtdışı pasaport müşterilerinin orta sınıf bir araç kiralamaları halinde herhangi bir depozito ücreti ödememeleri de kiralama sürecinin daha ucuza getirilmesini sağlamaktadır.

Orta Segment Araba Ne Demektir?

Orta sınıf araç özellikleri bakımından ekonomik sınıf araçların bir segment üzerinde bulunur. Orta ekonomik seviyede olmalarından dolayı günlük ve uzun dönem kiralamalarda sıkça tercih edilmektedir.

Orta sınıf oto kiralamalarda yaş sınırı şartı bulunurken en az 2 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olma zorunluluğu aranmaktadır. Filo çeşitliliği bakımından sedan veya hatcback tipi kasalara sahip ya da otomatik veya manuel vites özelliği olan kiralık modeller çok rahatlıkla bulunabilir.

Orta Sınıf Araçlar Nelerdir?

Orta sınıf araçlar yakıt tipine göre ikiye ayrılmaktadır. Dizel yakıtlı olan araçlar arasında Renault Megane Dizel Otomatik örnek gösterilebilir.

Benzin yakıtını kullanan araçlara örnek verecek olursak; Renault Clio HB Benzin Otomatik ve Hyundai Elantra 1.6 Benzinli Otomatik olmak üzere en rağbet gören iki model öne çıkmaktadır.

İzmir Orta Sınıf Oto Kiralama

İzmir orta sınıf araba kiralama için istenilen araç kiralama şartları arasında iki önemli kriter bulunmaktadır. Bunlardan ilki yaş sınırı ikincisi ise 2 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmaktır. Eğer bu şartları karşılıyorsanız kiralık orta sınıf araçlar listesinden idealinize en uygun olan modeli belirleyip, hemen kiralama sürecinizi tamamlayabilirsiniz.

Öte yanda araç kiralama ofislerimiz sayesinde dilediğiniz noktadan aracınızı teslim alabilir ve kiralama süresi biten aracınızı ister teslim aldığınız noktaya ister farklı bir lokasyona bırakabilirsiniz.

Bu arada İzmir’de bu sınıfa benzer diğer kiralık araçlar arasında bulunan modeller de oto kiralamalarınıza bir alternatif olabilir.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon