Araç Kiralama Fiyatları

Araç Kiralama Fiyatları
Kiralık araba fiyatları çeşitli filo kiralama hizmetlerine göre değişiklik göstermektedir. Araç kiralama fiyatları için hangi aracın kiralanacağı, kiralama süresi, ekstra hizmetler gibi başlıklar önemlidir.

Filo kiralama fiyatlarının belirlenmesinde önemli olan bir diğer kıstas ise kiralık araç özelliklerinin belirlenmesidir. Bu anlamda, birtakım özelliklere göre farklı sınıflara ayrılan kiralık arabaları daha yakından incelemek araba kiralama fiyatları hakkında belirleyici olabilmektedir.

Günlük Araç Kiralama

Günlük araç kiralama hizmeti genellikle bireysel kiralamalar için popülerdir. Bu hizmet altında çoğunlukla ekonomik sınıf araçlar tercih edilmektedir. Dolayısıyla ekonomik sınıf günlük araç kiralama fiyatları ortalama 200-300₺ arasında değişiklik gösterebilir.

Aylık Araba Kiralama

Aylık araç kiralama hizmeti hem bireysel hem de kurumsal kiralamalarda ön plana çıkan filo hizmetleri arasındadır. Aylık araba kiralama fiyatları ortalama 7.470-32.760₺ arasında olabilir. 

Uzun Dönem Filo Kiralama

Uzun dönem araç kiralamalar en az altı ay süreyle yapılan oto kiralama hizmetine işaret etmektedir. Bu hizmet türü genellikle çeşitli kurumsal şirket ve firmalar tarafından yapılmaktadır. Bu anlamda kurumsal araç kiralama hizmeti olarak da bilinen uzun dönem filo kiralama fiyatları için Rent a Car şirketlerinden özel fiyat teklifi istemek gerekmektedir.

İzmir Kiralık Araç Fiyatları

Günlük, haftalık veya aylık olarak araba kiralamak isteyenler için İzmir bölgesinde çok çeşitli filo kiralama şirketleri bulunmaktadır. Ancak bu hizmeti güvenilir Rent a Car firmaları ile iletişime geçerek almak seyahat güvenliği ve konforu için son derece önemlidir. 
 
Ekonomik, orta ve üst sınıf kiralık araç çeşitliliği göz önüne alındığında İzmir kiralık araç fiyatları değişebilmektedir. Bunun yanı sıra aracın ne kadar süre ile kiralanmak istendiği, ekstra hizmetlerin talep edilip edilmediği, aracın teslim alındığı adrese mi yoksa farklı bir lokasyon üzerinden mi teslim edileceği gibi konular kiralık araç fiyatları üzerinde önemli rol oynamaktadır.

Ucuz Araç Kiralama İzmir – Moon Rent a Car

İzmir araç kiralamanın güvenilir adresi Moon Rent a Car ile ucuz araç kiralama İzmir destinasyonunda mümkündür. Nitekim en uygun fiyat garantisi sunma sözüyle sürekli çalışan ve kendini geliştirmeye gayret eden Moon Rent a Car ile güvenilir ve keyifli bir yol deneyimi elde edin.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon