Bireysel Araç Kiralama Nedir?

Bireysel Araç Kiralama Nedir?
Araç kiralama hizmetinin bir parçası olan bireysel araç kiralama günümüz koşullarında önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bireysel müşterilerin günlük, haftalık veya aylık olarak kiraladıkları araçların bireysel oto kiralama sınıfında yer aldığı söylenebilir.

Popüler araç kiralama seçenekleri arasında yer alan bireysel araba kiralama ile istediğiniz araç kiralama noktaları kullanılarak Rent a Car hizmeti alınabilir.

Bireysel Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Günlük araç kiralama sürecinde dikkat edilmesi gereken nokta araç kiralama sözleşmesini imzalamadan önce iyice okuyup, özümsemek önemlidir. Örneğin bazı araç kiralama firmaları en az 3 günlük araba kiralama şartı sunmaktadır. Bu koşul ilk başta sözlü olarak dile getirilmese de mutlaka araba kiralama sözleşmesi üzerinde yazılıdır. Eğer buna dikkat edilmezse araç kiralamaya 1 gün bile ihtiyacınız olsa da 3 günlük araç kiralama ücreti ödemek zorunda kalabilirsiniz. 

Günlük Bireysel Araç Kiralama

Günlük bireysel araç kiralama bir günü kapsayan temel oto kiralama hizmetidir. Aracın kiralandığı saatten bir sonraki günde aynı saatte araç teslim edilir. Rent a Car firmalarına göre araç kiralama şartları değişiklik gösterebilir. Örneğin bazı firmalar km sınırı koyabilmektedir. Bireysel oto kiralama sürecindeki diğer temel nokta ise yakıt durumudur. Örneğin araç çeyrek depo ile teslim alındıysa aynı şekilde çeyrek depo ile teslim edilmelidir.

Aylık Bireysel Araç Kiralama

Bireysel olarak aylık araç kiralama hizmeti diğer günlük araç kiralama hizmetine göre daha avantajlıdır. Öncelikle günlük araba kiralama ile aylık araba kiralama arasında ciddi bir fiyat farkı bulunmaktadır. Günlük kiralamada araca standart günlük ücret ödenirken aylık kiralamalarda araçların günlük standart ücretleri değişkenlik gösterebilmektedir.

Genel olarak bakıldığında araba kiralama şartları tüm araç kiralama hizmetleri için aynıdır. Bu kurallar genellikle ehliyet süresi, yaş sınırı, kiralık araç için ödenen depozito gibi kriterlerdir. Ancak yukarıda da belirtildiği üzere fiyatlandırmalarda bariz değişiklikler olabilmektedir. Ayrıca aylık araç kiralama yapılırken belli kampanyalardan yararlanmak da mümkündür.

Moon Rent a Car ile Güvenilir Araç Kiralama 

Araç kiralamanın güvenilir adresi Moon Rent a Car ile ister günlük ister aylık olarak aracını hemen kiralayın. 

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon