Aylık Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Aylık Araç Kiralama Nasıl Yapılır?
Bireysel otomobil kiralama hizmetinin yanı sıra daha çok kurumsal firmaların ihtiyaç duyduğu aylık araç kiralama minimum 30 günlük yapılan filo kiralamaları işaret etmektedir. Peki, en uygun fiyatlı araba kiralama aylık olarak nereden yapılır?

Aylık Araba Kiralama Nasıl Yapılır?

Çeşitli ölçekteki şirketler ve firmalar tarafından tercih edilen 30 günlük araç kiralama nadiren de olsa bireysel kiralamalarda da rağbet görmektedir. Aylık oto kiralama adında da anlaşılacağı üzere en az bir aylık yapılan araba kiralama işlemidir. 

İhtiyaca göre 6 aylık otomobil kiralama gibi 12 aya kadar faydalanılan Rent a Car hizmetleri aylık filo kiralama içerisinde yer almaktadır. Eğer 12 ay ve daha fazla süreyle bir arabaya ihtiyaç söz konusu ise bu da uzun dönem araç kiralama dediğimiz minimum 12 aylık oto kiralama işlemidir.

Aylık Filo Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Aylık araç kiralama fiyatları 10 bin ve 50 bin TL arasında değişmektedir. Aylık araba kiralama fiyatlarının belirlenmesinde araç modeli çok önemlidir. Bu anlamda, kiralama yapılmadan önce bireysel kiralamalar için gereksinimler listelenmeli ve bu doğrultuda ihtiyaçları karşılayacak özelliklere sahip araba modellerine yönelmek önemlidir. 

Diğer taraftan kurumsal şirketler için de aynı şekilde ilgili firmanın ihtiyaçları göz önüne alınarak kiralama yapılmalıdır. Buna istinaden ekonomik, orta ve üst sınıf araçlar arasında yer alan modeller iyi incelenmelidir.

Örneğin ekonomik sınıf kiralık araçlar için konuşacak olursak 1 aylık filo kiralama kaç para sorusuna 10 bin TL yanıtını rahatlıkla verebiliriz.

En Ucuz Aylık Filo Kiralama Nereden Yapılır?

En ucuz araç kiralama yapılabilecek bazı lokasyonlar İzmir Gaziemir ve Adnan Menderes Havalimanı gibidir.

Ayrıca kiralanan aracı oto kiralama ofisleri sayesinde belirlediğiniz adresten teslim alabilirsiniz. Kiralama süresi bittiğinde ise aracınızı teslim almış olduğunuz farklı bir adrese teslim edebilirsiniz. Bunun için tek yön ücreti uygulanmaktadır.

Uygun fiyatlı araç kiralama aylık yapılacaksa online kiralama avantajları bu aşamada faydalı olacaktır. Aynı zamanda yurtdışı pasaportuna sahipseniz kiralık araç depozitosu ve kilometre sınırı gibi durumlardan muaf olursunuz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon