İzmir Havalimanı Transfer Fiyatları Nedir?

İzmir Havalimanı Transfer Fiyatları Nedir?
İzmir Havalimanı Transfer Fiyatları Nedir? İzmir Adnan Menderes Havalimanı transferi nereden nasıl yapılır? Havalimanı transfer ücretleri

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olarak kabul edilen İzmir ilinde yer alan Adnan Menderes Havaalanı iç ve dış hatlar olmak üzere yolcu taşımacılığı yapan uluslararası bir havaalanıdır. İzmir şehir merkezine sadece 14 kilometre uzaklıkta bulunan havalimanı adını 1950-1960 yılları arasında görev yapan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Adnan Menderes’ten almıştır.

1987 yılında hizmet vermeye başlayan İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama ofisleri arasında bulunmaktadır. İzmir’in popüler bir tatil destinasyonu olduğu göz önüne alındığında, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin Adnan Menderes Havalimanı’nı kullandığını çok rahatlıkla söylemek mümkündür.

İzmir Havalimanı Transfer Fiyatları

İzmir ilinde konumlanan Gaziemir şubesi başta olmak üzere İzmir’in çeşitli ilçelerinde araba kiralanabilecek çeşitli ofisler bulunmaktadır. Bu lokasyonlardan araç kiralama yapılabileceği gibi havalimanı transfer hizmeti almak da mümkündür. Ayriyeten online araç kiralama siteleri üzerinden bilgi sahibi olmak da bir tercihtir.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı transfer ücretleri hizmetin talep edildiği havalimanına, kat edilecek olan kilometreye ve araç modeli ile kişi sayısına göre değişiklik göstermektedir. En uygun havalimanı transfer fiyatları için ekonomik sınıf kiralık araç modellerinden birini tercih etmek uygun olacaktır. 

Eğer ailenizle veya arkadaş gruplarınız ile birlikte ekonomik havalimanı transfer hizmeti arayışındaysanız ekonomik sınıf kiralık araçlardan birini tercih etmeniz sizin için en ideali olacaktır. Ancak kurumsal olarak havalimanı transfer hizmetlerinde üst sınıf araç modellerinin tercih edilmesi tavsiye edilmektedir.

Moon Rent a Car ile Uygun Fiyatlı Havalimanı Transferi

İzmir araç kiralama ya da İzmir Havalimanı transfer hizmetleri söz konusu olduğunda hiç şüphesiz öne çıkan Moon Rent a Car ile uygun fiyatlarla araç kiralama ve havalimanı transfer hizmetini çok rahatlıkla alabilirsiniz.

Havalimanı transfer fiyatları için araç kiralama lokasyonları üzerinden bilgi sahibi olabilir ya da moonrentacar.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Herkesin bütçesine göre hizmet alabileceği Moon Rent a Car ile güvenli, keyifli ve ekonomik bir yolculuğun keyfini çıkartabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon