Haftalık Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Haftalık Araç Kiralama Nasıl Yapılır?
Bayramlar, yıllık izinler, yaz tatilleri ve benzeri durumlar söz konusu olduğu zaman haftalık araç kiralama hizmeti tercih edilmektedir. Peki, 7 günlük araba kiralama nasıl yapılır, haftalık araç kiralama fiyatları ne kadardır, en uygun haftalık oto kiralama nerede bulunur?

7 Günlük Araba Kiralama Nasıl Yapılır?

Ailesiyle ve sevdikleriyle seyahat etmek isteyen kişiler bir haftalık süreyle araba kiralamak isteyebilirler. Öyle ki 7 günlük araba kiralama günlük araç kiralama hizmetine göre daha avantajlı olmaktadır. 

Haftalık oto kiralama araç kiralama lokasyonları sayesinde yapılacağı gibi online platform üzerinden de yapılabilmektedir. Hatta online araç kiralama hizmetleri sayesinde çeşitli kampanyalardan faydalanılarak kiralık araç fiyatları daha uygun bir hale getirilebilmektedir.

Öte yandan kiralanan otomobil farklı şube çeşitliliğinin olmasından dolayı tercih edilen lokasyondan teslim alınabilir. Örneğin İzmir Gaziemir şubesinden teslim alınan kiralık araç kiralama süresinin sona ermesi halinde Adnan Menderes Havalimanı şubesine de bırakılabilmektedir.

En Uygun Haftalık Oto Kiralama Nerede Bulunur?

İzmir ili Gaziemir ilçe merkezi başta olmak üzere Alsancak, Karşıyaka, Çeşme, Urla, Selçuk, Dikili destinasyonlarında en uygun haftalık oto kiralama hizmeti bulunmaktadır. Ucuz araç kiralama İzmir ilinde aranıyorsa İzmir havalimanı da dikkate alınmalıdır.

Ayrıca araç sınıfları uygun fiyatlı araba kiralama için oldukça önemlidir. Bunun için ekonomik sınıf kiralık araçlar tercih edilmelidir. Örnek olarak dizel sınıf araçlar arasından Fiat Egea Dizel Manuel tercih edilebilirken benzinli araçlar arasından ise Renault Symbol Benzin Manuel aracı tercih edilebilir.

Haftalık Otomobil Kiralama Fiyatları Ne Kadardır?

Haftalık otomobil kiralama fiyatları 1500-2500 TL arasındadır. Haftalık oto kiralama fiyatlarının belirlenmesindeki en önemli kriterlerden birisi kiralık aracın modeli iken diğeri ise kiralanan arabanın nereden teslim alınıp nereye bırakılacağı ile ilgilidir.

Örneğin İzmir Alsancak noktasında teslim alınan bir araç yine aynı noktaya teslim edilirse bu süreçte tek yön ücreti söz konusu olmayacağı için yalnızca araç bedeli ödenmiş olur. Aksine kiralama süresi biten aracı farklı bir şubeye teslim etmek ekstra maliyet çıkaracağı için bir hafta için kiralanan aracın fiyatı artış gösterecektir.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon