İzmir Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

İzmir Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?
Herkesin bütçesine göre çok rahatlıkla kiralık araç bulabileceği İzmir bölgesinde araç kiralama fiyatlarına değineceğiz. Ekonomik, orta ve üst sınıf araçların bulunduğu listemizin yanı sıra ihtiyaca göre SUV ve Minivan tarzı araçlar da bulunmaktadır. Peki, İzmir araç kiralama fiyatları ne kadardır sorusunu gelin hep birlikte yanıtlayalım. 

İzmir Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

İzmir araç kiralama fiyatları 725 – bin 690 TL arasında değişmektedir. Ekonomik sınıf kiralık araçlar en uygun araç kiralama kategorisinde yer alan almaktadır. Bunu takiben orta sınıf araçlar gelmektedir. Üst sınıf kiralık araçlar ise lüks oto kiralama kategorisine işaret etmektedir. 

İzmir araç kiralama fiyatlarının belirlenmesinde göz önünde tutulan birkaç önemli değişkenden bahsetmek mümkündür. Bunlar arasında en önemlisi araç modelidir. Akabinde kiralama süresi ve kiralanan aracın teslim alınıp teslim edileceği lokasyonlar ve tek yön ücreti gibi durumlar da etki göstermektedir.

İzmir Havalimanı Filo Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama ofisleri arasında bulunan popüler lokasyonlar arasındadır. İzmir Havalimanı araç kiralama fiyatları günlük 725 TL’den başlamakatadır. İhtiyaca göre saatlik, günlük, haftalık veya aylık kiralama yapılabilir. Tercih edildiği durumlarda uzun dönem filo kiralama diye bilinen yıllık oto kiralama da söz konusudur.

Adnan Menderes Havalimanı’nda bulunan ofislerden kiralanan aracın kiralama süresi bittiğinde İzmir’de bulunan ofislerden birine teslim edilebilir. Bu süreçte ise tek yön ücreti talebi söz konusu olmaktadır. Havalimanı transfer ücreti olarak da bilinen tek yön ücreti ortalama 1000 - 2 bin 500 TL arasında değişebilir.

Moon Rent a Car ile İzmir Araç Kiralama

Filo kiralamanın güvenilir adresi Moon Rent a Car ile İzmir araç kiralama en uygun fiyat garantisi ile sunulmaktadır. Öyle ki en ucuz oto kiralama vizyonu ile hareket eden firma aynı zamanda yurtdışı pasaport müşterileri için teminat tutarı şartı aramamaktadır.

Zengin filosuyla da Rent a Car sektöründe göze çarpan Moon Rent a Car’ın online rezervasyon ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen kiralık araçlar listesine göz atabilir ve idealinizdeki en iyi aracı bulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon