Ankara Araç Kiralama

Ankara Araç Kiralama
Türkiye’nin başkenti olan Ankara nüfus bağlamında İstanbul’dan sonra en kalabalık şehir statüsündedir. Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti misafir etmesinin yanı sıra tarihi zenginliği, kültürü, eğlence hayatı ile de kendine hayran bırakmaktadır. Dolayısıyla Ankara araç kiralama hizmetleri de böylesine kalabalık bir şehirde gerek bireysel gerek kurumsal kiralamalar noktasında oldukça rağbet görmektedir. Peki, Ankara’da araç kiralama fiyatları ne kadardır?

Ankara'da Araç Kiralama Fiyatları

Kiralık araç fiyatları Ankara’da bulunan Rent a Car şirketleri göz önüne alındığında değişiklik gösterebilmektedir. Araç kiralamalarda fiyat belirlenirken aracın modeli, kiralama süresi gibi değişkenler temel alınsa da güvenilir filo kiralama firmaları ile çalışmak önem arz etmektedir.

Bu anlamda, Ankara’da araç kiralama fiyatları 300 TL’den başlamaktadır. Ekonomik, orta ve üst sınıf araçlar bulunurken bunların fiyatlandırmaları kendi içinde yapılmaktadır. Örneğin; ekonomik sınıf araçlar 300 TL iken üst sınıf araçlar 750-1500 TL arasında olabilmektedir.

Ankara Günlük Araç Kiralama

Ankara ili dört mevsim turist ağırlayan şehirler arasında bulunmaktadır. Buna göre oto kiralama hizmeti de her zaman talep edilmektedir. Öyle ki bir tatil merkezi olan Bodrum gibi popüler turizm destinasyonlarında oto kiralamalar daha çok yaz aylarında yükselişe geçmektedir. Çünkü bu gibi noktalara yaz aylarında ziyaretçi akını gerçekleşmektedir. 

Ankara ise her mevsim turist ağırlayan şehirler arasında yer aldığı için özellikle bireysel müşteriler tarafından Ankara günlük araç kiralama tercih edilebilmektedir. Aynı zamanda saatlik otomobil kiralama da söz konusu olmaktadır.

Aylık Araç Kiralama Ankara

Bireysel araba kiralamaların yanı sıra kurumsal şirketler başta olmak üzere çeşitli firmalar tarafından ise aylık araç kiralama Ankara bölgesin de popülerdir. Hatta üç, altı aylık oto kiralama alternatifleri de mevuttur.

Ankara’da uzun dönem filo kiralama hizmeti de yine kurumsal firmalar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Bunlar en az bir yıllık kiralamaları kapsamaktadır.

Ankara Esenboğa Havalimanı Transferi

Ankara, metropol şehir olması ile bünyesinde bir adet havalimanı barındırmaktadır. Esenboğa Havalimanı transferi hizmeti de sunulan Ankara’da hem araba hem transfer ihtiyaçlarınızın aynı şirket tarafından karşılanmasını isterseniz Moon Rent a Car ile hemen iletişime geçebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon