Araç Kiralamada Km Sınırı Ne Kadar?

Araç Kiralamada Km Sınırı Ne Kadar?
Araç kiralamalarda kilometre sınırı filo kiralama şirketleri tarafından belirlenmektedir. Çeşitli araç kiralama hizmetlerinde kiracıya sunulan kilometre hakkı günlük, aylık veya yıllık olarak belirtilmektedir. Peki, araç kiralamada km sınırı ne kadar olur?

Araç Kiralamada Km Sınırı Nedir?

Araç kiralama km sınırı Rent a Car firmalarına göre değişebilmektedir. Her bir oto kiralama firması şirketinin çalışma prensiplerine istinaden farklı km sınırları belirleyebilmektedir. 

Diğer bir taraftan araç kiralama günlük km sınırı ortalama 200-300 km olabilmektedir. Araba kiralama km sınırı araç sınıfları noktasında da farklılaşabilmektedir. Öyle ki ekonomik sınıf araçlar için günlük 300 km sınırının getirilmesi orta sınıf veya üst sınıf araçlar için değişebilir. 


Günlük Araç Kiralama Kilometre Sınırı Nedir?

Günlük araç kiralamada km sınırı 300 km olarak belirlenmiştir. Araç kiralamanın güvenilir adresi Moon Rent a Car ile kiralık araçlar listemizdeki otomobillerden ihtiyaçlarınıza en uygun olan aracı hemen kiralayabilir ve en uygun fiyat garantisinden yararlanabilirsiniz.

Aylık Araç Kiralama Kilometre Sınırı Nedir?

Aylık araç kiralamada km sınırı 3.990 km olarak belirlenmiştir. Ancak uzun dönem araç kiralama hizmeti almak isteyen kişi veya kurumsal şirketlerin oto kiralama firmaları ile görüşmeleri tavsiye edilmektedir.

Araç Kiralama Kilometre Aşım Ücreti Ne Kadardır?

Araç kiralamada km aşım ücreti kilometre başına 1₺ olarak belirlenmektedir. Elbette bu tutar yine firmadan firmaya değişkenlik gösterebilir. Ancak ortalama bir rakam verilmek istendiğinde 100 km/100₺ olarak değerlendirilebilir.

Km Sınırı Olmayan Araç Kiralama Şirketleri Var mıdır?

Araba kiralamak isteyen kişilerin en çok merak ettikleri arasında km sınırı olmayan araç kiralama şirketlerinin olup olmamasıdır. Öyle ki araba kiraladıktan sonra sürekli araç kilometresini kontrol etmek veya km sınırının aşılacağı endişesine kapılmak doğal olarak araba kiralayan veya araba kiralamak isteyen kişileri rahatsız edebilir.

Bu anlamda, araç kiralamada kilometre sınırına takılmamak için aracınızı kiralayacağınız şirketle görüşerek bu yönde bir fiyatlandırma çıkarmalarını talep edebilirsiniz. Bu sayede günlük sınırsız km araç kiralama hizmetinden faydalanarak içiniz rahat bir şekilde güvenli ve keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon