Bursa Araç Kiralama Hizmetleri Nelerdir?

Bursa Araç Kiralama Hizmetleri Nelerdir?
Türkiye’nin en kalabalık dördüncü şehri olan Bursa özellikle tarihi zenginliği ile dikkat çekmektedir. Bu anlamda, her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Bursa araç kiralama büyük bir ihtiyaç halini almıştır.

Bursa Günlük Araba Kiralama Nereden Yapılır?

2000 tarihinde hizmete girmiş olan Bursa Yenişehir Havalimanı’nda günlük araç kiralamalar kolaylıkla yapılabilir. Bursa filo kiralama şirketleri arasında yer alan Moon Rent a Car filo kiralama lokasyonları içerisinde yer verdiği Bursa’da oto kiralamaları oldukça pratikleştirmek için Bursa günlük araç kiralama hizmetini yanı sıra haftalık ve aylık kiralamalar da yapmaktadır.

Bursa Araba Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Bursa bölgesinde araba ihtiyacı duyan bireysel ve kurumsal müşteriler kısa veya uzun dönem oto kiralama hizmeti alabilmektedir. Ancak bu hizmet arayışına giren kişi ya da kurumlar Bursa otomobil kiralama fiyatları ne kadar diye merak edebilmektedirler. 

Bu bağlamda Bursa lüks araç kiralama fiyatları 700-1500 TL arasında değişiklik göstermektedir. Bunlar üst sınıf ve SUV araç modellerini kapsayan ortalama fiyatlardır. Öte yandan Bursa’da ucuz araç kiralama için fiyatlar ortalama 300 TL’den başlamaktadır.

Bursa Saatlik Otomobil Kiralama Hizmeti veren Rent a Car Şirketleri Nelerdir?

Tatil, iş gezisi ve benzeri durumlar için Bursa’ya gelen kişiler havalimanın yanı sıra ihtiyaçları doğrultusunda Bursa otogar araç kiralama hizmetine de başvurmak isteyebilirler. Aynı zamanda acil olarak birkaç saat araba ihtiyacı duyan kişiler de Bursa saatlik araç kiralama yapmak isteyebilirler. 

Nitekim Bursa’da saatlik araba kiralamak günlük araç kiralama hizmeti kapsamında yer almaktadır. Kiralanan aracın günlük fiyatı üzerinden ödeme çıkartılmaktadır. Örneğin; öğlen 12’de teslim alınan aracın ertesi gün öğlen 12’de ilgili şubeye teslim edilmesi beklenir. Buna göre saatlik araç kiralamalarda 12’de alınan araç akşam 6’da teslim edilse dahi aracın günlük kiralama bedeli üzerinden fatura kesilir.

Bursa Yenişehir Havalimanı Transferi Nasıl Yapılır?

Bursa Yenişehir Havalimanı’na inen yolcuların belirledikleri adrese bırakılmaları işlemi havalimanı transferi hizmetidir. Bursa’da havalimanı transfer ücretleri aracın modeline, kişi sayısına, konuma göre değişiklik arz edebilmektedir. Havaalanı transferleri kalabalık gruplar için son derece avantajlıdır.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon