Ekonomik Sınıf Araç Ne Demek?

Ekonomik Sınıf Araç Ne Demek?
Ekonomik sınıf araç filo kiralamalarda popüler kiralık araçlar arasında bulunmaktadır. Öyle ki uygun fiyatlı araç kiralamak isteyen kişilerin çoğunlukla ekonomik segmentli araçlara yöneldikleri gözlemlenmektedir.

Ekonomik sınıf kiralık araçlar, bireysel araç kiralama hizmeti alan kişilerin en çok tercih ettiği araç sınıflarını oluşturmaktadır. Gerek günlük gerek haftalık kiralamalarda son derece ekonomik olmalarıyla öne çıkmaktadır. 

Ekonomik Sınıf Kiralık Araç Özellikleri Nelerdir?

Ekonomik segment altında yer alan araçlar yakıt tipi olarak dizel ve benzin seçeneği ile öne çıkmaktadır. Kasa tipi bakımından ele alındığında sedan veya hatchback kiralık araçlar bulmak mümkündür. 

Ekonomik sınıf kiralık araçların çoğu manuel vites tipine sahip olmaktadır. Ancak aralarında yarı otomatik ve tam otomatik vites seçeneğine sahip araçlar da bulunmaktadır.

Ekonomik sınıf kiralık araçların depozitosu diğer sınıflara göre daha uygundur. Aynı zamanda bu sınıftaki arabalar için B sınıfı ehliyet süresi ve araç kiralama yaşı da düşüktür.

Ekonomik Sınıf Araç Nereden Kiralanır?

Ekonomik sınıf araba kiralamak isteyen kişiler güvenilir Rent a Car şirketleri ile çalışmalıdır. Özellikle online kiralama süreçlerinde çok dikkatli olmak gerekmektedir. Ekonomik sınıf otolar uygun fiyatlı olmaları nedeniyle en çok kiralanan filo hizmetleri kapsamındadır. Dolayısıyla böylesine küresel bir pazarda dolandırıcılara karşı temkinli olmak da fayda vardır.

İzmir araç kiralama lokasyonu başta olmak üzere havalimanları da dâhil Türkiye’nin birçok noktasında filo kiralama hizmeti sunan Moon Rent a Car ile güvenli araç kiralama yapmak mümkündür. Üstelik bu süreçte, online araç kiralama hizmetini kullanarak seyahat oldukça ucuz hale getirmek de olanaklıdır.

Ekonomik Fiyatlı Kiralık Araçlar Nelerdir?

Ekonomik sınıf araçlar arasında Fiat, Renault, Citroen ve Peugeot gibi araba markaları bulunmaktadır. Buna göre ekonomik sınıf dizel araçlara Citroen Elysee ve Renault Symbol örnek gösterilebilir. 

Ekonomik sınıf benzinli araçlar arasında ise Fiat Fiorino ve Fiat Egea HB 1.4 Fire modelini örnek göstermek mümkündür.

Ekonomik sınıf kiralık araçlar arasından kiralamak istediğiniz araba modelini belirledikten sonra araç kiralama ofisleri arasından istediğiniz lokasyondan aracınızı teslim alabilirsiniz. Akabinde kiralama süresi bitince aracınızı bu liste içerisinde bulunan noktalardan herhangi birine teslim edebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon