Otomobil Segmentleri Nelerdir?

Otomobil Segmentleri Nelerdir?
Otomobil segmentleri araçları belli özelliklere göre sınıflandırmak için kullanılmaktadır. Araç kiralama hizmeti veren Rent a Car şirketleri için ise bu durum biraz farklılık gösterebilmektedir. 

Filo kiralamalarda çeşitli araç sınıfları bulunmaktadır. Bu sayede, herkesin bütçesine göre kiralık araç bulabilmesi mümkün kılınmaktadır. Bireysel veya kurumsal müşteriler için ekonomik, orta ve üst sınıf araçlar yer almaktadır.

Ekonomik Sınıf Otomobil Segmentleri

Ekonomik sınıf kiralık araçlar, ucuz araç kiralama hizmeti arayışında olan kişiler için uygundur. Bu araçlar özellikle günlük kiralamalar için tercih edilmektedir. Kiralık araçlar her ne kadar ekonomik sınıf içerisinde yer alsa da düşük modelli araçlar akla gelmemelidir.

Ekonomik sınıf araçlar günlük araç kiralama için tercih edilen çeşitli modellere sahip kiralık filolardan oluşur. İzmir en ucuz araç kiralama arayışında olan kişiler veya şirketler için en ideal arabalardır.

Orta Sınıf Otomobil Segmentleri

Orta sınıf kiralık araçlar, ekonomik ve üst sınıf arasında konumlanmaktadır. Genellikle ekonomik segment araçlara alternatif olarak gösterilebilir. Bireysel araç kiralama için uygun olmakla birlikte kurumsal kiralamalarda da tercih edilmektedir.

Üst Sınıf Kiralık Araçlar

Üst sınıf kiralık araçlar, lüks araç kiralama hizmeti için aranan araçlara işaret etmektedir. Özellikle kurumsal şirketlere uzun dönem araç kiralama hizmeti olarak sunulmaktadır. Üst sınıf segmente sahip otolar yüksel modelli olmanın yanı sıra üstün teknoloji donanımlara sahiptir.

İzmir Araç Kiralama

İzmir bölgesi başta olmak üzere birçok araç kiralama ofisleri sayesinde kiralamak istediğiniz aracı hemen teslim alabilirsiniz. İster ekonomik sınıf ister üst sınıf bir araç kiralamak isteyin; aracınızı dilediğiniz lokasyondan teslim alıp, akabinde kiralama süresi biten kralık aracı dilediğiniz lokasyona teslim edebilirsiniz.

En uygun fiyat garantisi sunan Moon Rent a Car ile ucuz araç kiralama hizmeti almak için online kiralamanın avantajlarından faydalanabilirsiniz. Üstelik yurtdışı pasaportunuz varsa oto kiralamalarda kiralık araç depozitosu ödemezsiniz.

Aynı zamanda kiraladığınız araba için kilometre sınırı da söz konusu değildir. Bu sayede doya doya seyahat edebilir ve Moon Rent a Car ile güvenli ve konforlu bir yol deneyiminin tadını çıkartabilirsiniz.
Whatsapp Telefon