SUV Araçlar Nedir?

SUV Araçlar Nedir?
SUV araçlar; ekonomik, orta ve üst sınıf araçlardan farklı bir yerde konumlanan kiralık araç modelleridir. SUV tipi modeller oldukça güçlü çekiş gücüne sahip araçlardır. 4x2 ve 4x4 olarak iki tipi vardır.

Kiralık SUV araçlar için online kiralama avantajlarından faydalanmak mümkündür. Bu sayede araç kiralamaları daha ekonomik hale gelebilmektedir. Aynı zamanda, yurtdışı pasaport müşterilerinin SUV tipi bir araç kiralamaları halinde herhangi bir teminat tutarı ödememeleri de kiralama sürecinin daha ucuz getirilmesine işaret etmektedir.

SUV Ne Demektir, Açılımı Nedir?

SUV’un açılımı Sports Utility Vehicle olarak bilinmektedir. SUV’un Türkçe açılımı ise Sportif Çok Amaçlı Araç olarak özetlenebilir. Bu tür araçlar üst sınıf kiralık araçlar arasında yer alabilir. Öyle ki üstün teknolojik donanımlara ve fiziki özelliklere sahiptir. 

SUV benzeri kiralık araçlardan biri de minivan araçlardır. Minivanlar araç kapasitesi olarak 7 kişi alabilir ve bagaj kapasitesinin daha geniş olmasıyla tanınır. SUV tarzı araç modelleri ise motor hacminin oldukça güçlü olmasıyla dikkat çekerler

SUV Araçlar Nelerdir?

SUV araçlar otomatik veya manuel vites tipi olmak üzere ikiye ayrılabilir. Aynı zamanda dizel ve benzin yakıt tipi seçeneklerine sahiptir. SUV araçlar arasında Dacia Duster Dizel Otomatik, Peugeot 3008 ve Peugeot 5008 modelleri gösterilebilir.

SUV araçların çekiş gücünün yüksek olması bunları zorlu hava şartlarında güçlü kılmaktadır. Ayrıca yük taşıma kapasiteleri de oldukça fazladır. Bunlara rağmen gerek şehir içi gerek şehir dışı seyahatlerde son derece güçlü ve pratik bir deneyim sağlarlar.

İzmir SUV Kiralama

İzmir SUV kiralama için istenilen araç kiralama şartları arasında iki önemli kriter bulunmaktadır. Bunlardan ilki 21 yaş sınırı ikincisi ise 1 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmak. Eğer bu şartları karşılıyorsanız kiralık SUV listesinden idealinize uygun olan modeli belirleyin ve hemen kiralama sürecinizi tamamlayın.

Akabinde filo kiralama ofisleri sayesinde dilediğiniz noktadan aracınızı teslim alın. Kiralama süresi biten aracınızı ise ister teslim aldığınız noktaya ister farklı bir lokasyona bırakın.

Bu arada İzmir’de SUV benzeri diğer kiralık araçlar arasında minivan modelleri de oto kiralamalarınıza bir alternatif olabilir.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon