Antalya Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Antalya Araç Kiralama Nasıl Yapılır?
Akdeniz Bölgesi’nde bulunan Antalya, hiç şüphesiz ki Türkiye’nin en popüler turizm merkezleri arasında birinci sırada yer almaktadır. Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Antalya araç kiralama hizmetlerinde oldukça rağbet görmektedir.

Bu anlamda, Antalya Havalimanı araç kiralama yolcuların uçaktan iner inmez araba ihtiyaçlarını en hızlı ve kolay bir biçimde karşılamak adına filo kiralama lokasyonları arasında bulunmaktadır.

Antalya Günlük Araç Kiralama Nedir?

Bireysel kiralamalar söz konusu olduğunda öne çıkan hizmetlerden ilki Antalya günlük oto kiralama hizmetidir. Aileler, çiftler veya arkadaş gruplarının ihtiyaçlarına göre Antalya’da günlük araç kiralayabilecekleri birçok çeşitte kiralık araçlar bulunmaktadır.

Üstelik farklı ülkelerden Antalya’ya gelen yolcuların oto kiralama süreçlerinde kiralık araç depozitosu talep edilmediği gibi kiralanan araç için herhangi bir kilometre sınırlandırması da söz konusu olmamaktadır. Peki, yurtiçi yolcuları için drop ücreti ne demek olduğuna bir göz atalım.

Drop Ücreti Ne Demektir?

Kısa ya da uzun dönem olmak üzere bireysel ve kurumsal fark etmeksizin yapılan filo kiralamalarda kiralık araç depozito ücreti talep edilmektedir. Drop ücreti olarak da sık sık tartışma konusu olan araç teminat tutarı aracı kiralayan kişilerin seyahatleri sırasında güvenliklerinin sağlanması noktasında Rent a Car şirketleri tarafından talep edilen depozito tutarlarını ifade etmektedir.

Bu anlamda, kiracıdan alınan drop ücreti kiralama süresinin sonlanması durumunda kesinti yapılmaksızın iade edilmektedir. Ancak kiralık araçta herhangi bir hasarın tespit edilmesi durumunda şirketlerce belli kesintiler de yapılabilmektedir.

Antalya Araba Kiralama Fiyatları Ne Kadardır?

Antalya destinasyonunda araba kiralamak isteyen kişi ya da şirketlerin merak ettikleri arasında Antalya araba kiralama kaç TL sorusu başta gelmektedir. Bu soruya net bir şekilde yanıtlamak mümkün olmadığı gibi doğru da değildir. Öyle ki Antalya’da araç kiralama fiyatlarının belirlenmesinde araç modeli, kiralama süresi gibi durumlar oldukça önemlidir. Ancak Antalya araba kiralama fiyatları ortalama 200-300 TL tutarındadır.

Antalya Havalimanı Araç Kiralama

Antalya araç kiralamanın güvenilir adresi Moon Rent a Car zengin filo ağı ve özel eğitimli şoförleri ile Antalya Havalimanı transferi hizmeti vermektedir. Bunun yanı sıra Antalya havalimanı araç kiralama hizmeti hususunda da en uygun fiyat garantisi ile hareket etmektedir.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon