Araç Kiralama Findeks Notu Kaç Olmalı?

Araç Kiralama Findeks Notu Kaç Olmalı?
Günümüz koşulları göz önüne alındığında araç kiralama hizmeti önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir. Gerek bireylerin gerek kurumsal firmaların ihtiyaçlarına göre filo kiralama hizmeti arayışına girmesi araç kiralama findeks notu kaç olmalı sorusunu da beraberinde getirmiştir.

Findeks Notu Nedir?

Araç kiralarken findeks notu önemli midir sorusunun yanıtına geçmeden önce findeks notu nedir diye bakıldığında kısaca şöyle tanımlamak mümkündür: Findeks notu ya da findeks kredi notu; bireylerin kullandıkları banka ürünlerinin finansal takibini yapan ve ödeme alışkanlıklarını tespit ederek kişiye özel kredi notunun çıkarılması sürecidir.

Peki, araç kiralama hizmeti veren Rent a Car firmaları findeks notu sorgulaması yaparlar mı, findeks notunun araba kiralama sürecinde bir önemi var mıdır?


Araç Kiralama Findeks Notu Kaç Olmalı?

Araç kiralamak için findeks notuna ihtiyaç duyulup duyulmaması değişkenlik gösteren bir durumdur. Öyle ki çeşitli Rent a Car firmaları, bu süreçte çalışma prensiplerine istinaden findeks notu talebinde bulunabilirler. Ancak bunun tam tersi durum da mevcut olabilir. Bazı filo kiralama şirketleri için ise findeks notu araç kiralama şartları arasında yer almamaktadır.

Bu bağlamda, araç kiralarken kredi notu isteyen oto kiralama firmalarını ele alacak olursak kredi notunuzun ortalama 1300-1400 üzerinde olması gerektiğini paylaşabiliriz.


Findeks Notuna Bakmayan Araç Kiralama Firmaları

Araba kiralarken findeks kredi notuna önem veren firmalar olduğu gibi bu durumu haklı bir kriter olarak görmeyen firmalar da mevcuttur. Eğer findeks notuna bakmayan araç kiralama firmaları arıyorsanız bu konuda sizin yanınızdayız.

Nitekim araç kiralamanın güvenli adresi Moon Rent a Car ile dilediğiniz aracı en uygun fiyat garantisi ile kiralama şansına sahipsiniz. Farklı araç sınıflarına göre değişebilen depozito tutarlarını ödemeniz yeterli olacaktır.

Üstelik kiralamayı istediğiniz aracı araç kiralama ofisleri listesinde yer alan adreslerden teslim alıp, yine aracınızı bu lokasyonlardan birine teslim edebilirsiniz. 

Herkesin ihtiyaç ve gereksinimlerine göre kiralık araç bulabileceği zengin bir filoya sahip olan Moon Rent a Car ile ister ekonomik sınıf bir araç kiralayın isterseniz de üst sınıf bir araç kiralayın.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon