Günlük Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Günlük Araç Kiralama Nasıl Yapılır?
Bireysel ve kurumsal müşterilerin araba kiralama ihtiyaçlarını en iyi ve en hızlı biçimde gidermek için araç kiralama sürelerini belirlemek önem arz etmektedir. Bu anlamda, günlük araç kiralama hizmetinin ne olduğuna değineceğimiz bu içeriğimizde merak edilen soruları yanıtlamaya çalışacağız.

Günlük Oto Kiralama Nasıl Yapılır?

Süreli filo kiralamalarda öne çıkan günlük otomobil kiralama 24 saat süreyle yapılan oto kiralamalardır. Çoğunlukla bireysel müşteriler tarafından tercih edilen günlük araba kiralama minimum bir günlük araç kiralamalara işaret etmektedir.

Öte yandan acil durumlarda veya olağanüstü şartlarda talep edilen saatlik araç kiralama da bu hizmet kapsamı altında değerlendirilmektedir. Günlük filo kiralamalarda teslim alınan aracın saati önemlidir. Örneğin bir günlük araç kiralanacağını düşünürsek ve aracın sabah 10’da kiralandığını varsaysak ertesi gün yine sabah saat 10’da aracın teslim edilmesi beklenmektedir.

1 Günlük Araç Kiralanır mı?

Günlük otomobil kiralamak isteyen kişilerin merak ettikleri arasında 1 günlük araç kiralanır mı sorusu gelmektedir. Öyle ki bazı Rent a Car firmalarının minimum iki veya üç gün kiralama şartları göz önüne alındığında müşterilerin böyle bir soru yöneltmeleri oldukça haklıdır.

Nitekim 1 günlük araç kiralanır çünkü günlük oto kiralama hizmeti zaten günlük yapılan kiralamalar için mevcuttur. Ancak bu tür hizmet anlayışı ile hareket eden firmaları bulmak önemlidir. Eğer minimum bir günlük araç kiralamak istiyorsanız bu süreçte Moon Rent a Car ile hemen iletişime geçebilirsiniz.

Günlük Kiralık Araba Fiyatları Ne Kadar?

Günlük ya da saatlik kiralık araç arayışında olan kişiler haliyle otomobil kiralama fiyatlarını da merak etmektedir. Bu konuda, günlük araba kiraları aracın bulunduğu sınıfa göre değişmektedir.

Aynı zamanda günlük araba kiralama fiyatları belirlenirken araç modeli ve aracın hangi lokasyondan alınıp hangi lokasyona bırakılacağı iki önemli kriterdir. Örneğin ekonomik sınıf araçların günlük kirası 250-300 TL iken orta veya üst sınıf kiralık araçların fiyatları 500-2000 TL arasında olabilir.

Öte yandan saatlik oto kiralama fiyatları da günlük olarak hesaplanmaktadır. Örneğin 1 saat süreyle araba kiralama yapılsa bile ücret günlük kiralama yapılmış gibi hesaplanır.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon