Minivan Sınıf Araç Ne Demek?

Minivan Sınıf Araç Ne Demek?
Kalabalık grupların daha rahat seyahat edebilmeleri için öne çıkan minivan araçlar kiralık araç sınıfları arasında bulunmaktadır. Ticaret sektöründe de rağbet gören Minivan sınıf araç modelleri en iyi hafif ticari araç olarak da adlandırılabilmektedir.

Minivan Sınıf Araç Nedir?

Minivan araçlar özellikle tatile çıkan kalabalık arkadaş grupları ve geniş aileler için ideal görülebilmektedir. 7 kişiye kadar kapasitesi bulunan minivanların uzun yolda yüksek performans gösterdikleri öne sürülmektedir.

Öte yandan çeşitli ticaret alanlarında da sıkça tercih edilen minivan araç sınıfı camlı ve panelvan olarak göze çarpmaktadır. Aynı zamanda geniş bagaj alanı sunması bakımından da tercih edilen popüler araçlar arasında yer almaktadır.

Bu anlamda, minivan hem bireysel hem kurumsal kiralamalarda rahatlıkla kullanılabilir. Araç kiralama ofislerimiz sayesinde kiralık minivan modellerinden dilediğinizi hemen teslim alabilir ve kiralama süresinin sona ermesi halinde ister havalimanlarındaki şubelere ister şehir merkezinde bulunan çeşitli lokasyonlardan birine teslim edilebilir.

Minivan Araçlar Nelerdir?

Minivan araçlar şöyle sıralanabilir:

Fiat Doblo Dizel
Ford Courier Dizel Manuel
Peugeot Rifter

Minivan Araç Özellikleri Nelerdir?

Minivan kiralık araç özellikleri bakımından göze çarpan en önemli özellik kasa tipidir. Sedan, hatchback ve station wagon tarzı kasa tasarımlarıyla piyasaya sürülen bu sınıfta farklı araç modelleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra otomatik ve manuel vites tipi seçenekleri bulunabilirken yakıt tipi olarak dizel ve benzin seçenekli olduklarından bahsetmek de mümkündür.

Minivan Araç Kiralama

Minivan kiralama için araç kiralama şartları arasında bulunan iki önemli koşuldan söz etmek gereklidir. Bunlardan biri araba kiralama yaş sınırı iken diğeri ise ehliyet süresidir. Bu durum Rent  a Car şirketlerine göre değişiklik gösterebilir.

Minivan kiralamanın güvenilir adresi Moon Rent a Car ile Minivan İzmir araç kiralama hizmetini en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır. İster günlük araç kiralama ister uzun dönem araç kiralama hizmetleri altında ihtiyacınız doğrultusunda kiralık minivan araçlar için hemen sitemizi keşfedebilir ve idealinize uygun olan aracı hemen kiralayabilirsiniz. 

Bu süreçte online kiralama avantajlarından faydalanabileceğiniz gibi eğer yurtdışı pasaportu sahibiyseniz kilometre sınırı ve depozito ücretlerinden de muaf olabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon