İstanbul Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadardır?

İstanbul Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadardır?
Ekonomik, tarihi ve kültürel yapısı bakımından öne çıkan İstanbul nüfus noktasında da Türkiye’nin en kalabalık metropol şehirlerinden biridir. Bünyesinde bulundurduğu üç adet havalimanı sayesinde her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Bunlar göz önüne alındığında ise İstanbul araç kiralama da doğal olarak temel bir ihtiyaç halini almıştır.

İstanbul En uygun Araç Kiralama

İstanbul’un kalabalık bir şehir olması dolayısıyla araba kiralama şirketleri de oldukça fazladır. Ancak güvenilir Rent a Car firmaları ile alışveriş sürecine girmek oldukça önemlidir. Bu anlamda İstanbul araç kiralamanın güvenilir adresi Moon Rent a Car en uygun fiyat garantisi sunarak İstanbul’da en uygun araç kiralama hizmetine imza atmaktadır.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı olarak iki farklı şubesi ile hizmet veren Moon Rent a Car en iyi araç kiralama şirketi hangisi sorusunun yanıtıdır.

İstanbul’da Kiralık Arabalar Ne Kadar?

İstanbul’a tatil ve iş maksadıyla gelenler ya da günübirlik ziyaretlerde bulunmak veya havalimanı transferi ihtiyacı olan kişiler İstanbul’da araba kiralama ücreti ne kadar diye merak etmekte ve araç kiralama fiyatları için arayışa girebilmektedirler.

Dolayısıyla İstanbul’da kiralık arabalar ne kadar sorusunun yanıtını vermeye çalışacak olursak elbette bu konuda net bir fiyat sunmak yanlış bir yönlendirme olacaktır. Öyle ki İstanbul’da oto kiralama fiyatlarının araç modeli, kiralama süresi ve araç sınıfı gibi değişkenlere göre farklılaşabileceğini söylemek mümkündür. 

Ancak filo kiralarken online kiralama yöntemlerinden faydalanarak kiralık otomobil fiyatlarını daha uygun hale getirmek de olasıdır.

İstanbul Saatlik Araç Kiralama Yapılır mı?

İstanbul’a günlük gezi gerçekleştirmek ya da acil durumlarda araba ihtiyacı duyan kişiler tarafından sık yöneltilen sorulardan biri de saatlik araç kiralama hizmetinin verilip verilmemesidir. Buna göre araç kiralamaların minimum 24 saat süre ile yapıldığını göz önüne aldığımızda 1 günlük araç kiralama hizmetinin verilebildiği ifade edilebilmektedir.

Bu anlamda, saatlik araç kiralama için kiralama saati fark etmeksizin 1 günlük kira bedeli alınmaktadır. Örneğin, 3 saatlik araç kiralama hizmeti almak isteyen bir kişi 1 günlük araç kiralama bedeli ödemekle yükümlüdür.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon